Често задавани въпроси (FAQ)

ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ ОБУЧЕНИЯ

Паричната гаранция е един вид застраховка за вас нашите ученици, решили да ни се доверите и да се запишете на обучение за придобиване на професионални умения в занаята поставяне на мигли. Ние знаем, че вашата сигурност играе голяма роля в избора на подходящата академия за тази цел и за това, твърдо убедени в нашата мисия и качество да създаваме специалисти, ви предоставяме възможността за парична гаранция, без риск за вашата инвестиция. Ние ценим вашето доверие и време!

Валидността на гаранцията е 3 месеца след датата на обучението.

 

В кои случай се връща паричната гаранция?

т. 1 Когато не сте получили пълно техническо обучение за което сте се записали, не са ви зададени домашни с цел усвояване на техниката.

т.2 Нямате обратна връзка с нас след проведеното обучение. 

т.3 Нямате резултати след изпълнението на всички препоръки от нашият екип за целия три месечен период.

В кои случаи паричната гаранция НЕ се връща?

т.4 Когато не сте положили никакви усилия след обучението.

т.5 Ако не сте направили и предали домашните задания след обучението.

т.6 Поради всички причини и извинения, заради които не сте могли да работите през 3-те месеца валидност на гаранцията. Считаме го за нарушение от т.4.

т.7 Ако не си водите записки по време на обучението, считаме гаранцията ви за невалидна.

т.8 Ако доброволно се откажете да практикувате по време на гаранционния период.

 

 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

С Great Lash Pro използвате отстъпка от -6% в Еконт за всяка доставка.

 

Безплатна доставка до офис на Еконт за цяла България получавате при поръчка на стойност над 300лв.

 

Безплатна доставка до адрес с Еконт за цяла България получавате при поръчка на стойност над 300лв.

МЕКИ ЛИ СА МИГЛИТЕ?

Това е един най-често задавания въпрос в България. Aко и вие си задавате този въпрос, вероятно имате нужда едно едно истински качествено обучение. Номерата на миглите показват тяхната дебелина, която съответно определя мекотата и начина им на приложение. 7 са основните използвани дебелини в лаш индустрията. Броят им до момента достига 10бр като се има в предвид, че фабриките непрекъснато създават и пускат на пазара и нови модели. Ако не сте сигурни коя дебелина за какво се използва, най-добре е да завършите обучение при специалист.

 

УВРЕЖДАТ ЛИ ЕКСТЕНШЪНИТЕ НАТУРАЛНИТЕ МИГЛИ?

Отговорът е НЕ. Винаги се доверявайте на сертифициран специалист с опит, положителен рейтинг и отзиви на клиенти!

 

- дължината на удълженията трябва да бъде съобразена с формата на окото, дължината и състоянието на натуралните ви мигли. Прекалено дългите удължения пречат, особено след 2-ра седмица, когато те стават още по-дълги заради естествения растеж на натуралните мигли. 

 

- има резлични дебелини удължения мигли, с които се оформят различни визии на окото. Те трябва да бъдат съобразени с максималния брой косъмчета оформени в едно снопче за една натурална мигла. В противен случай удълженията ще натежат върху натуралните мигли, визията ще бъде хаотична, и могат да са неудобни за носене.

 

- удълженията не трябва да се усещат и да пречат докато ги носите.

 

- стилиста ви трябва да съобрази миглите с повода за който те са необходими- ежедневие, натурален ефект, офис, почивка, професионална фотосесия и др.

 

- не трябва да има никакви слепвания между удълженията. Всяко снопче трябва да е свободно, без да е залепнало за съседното удължение. Точно тук могат да настъпят уврежданията на натуралните мигли, заради екстракция на съседната мигла по време на 3-те фази на разтеж на натуралните мигли.

 

КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ, АКО МИГЛИТЕ ВИ СА СЛЕПЕНИ?

 

Ако сте си поставили удължения наблюдавайте снопчетата, които падат. 

 

- ако едно удължение пада заедно с два натурални косъма, миглите ви са слепени.

 

- ако до 2-рата седмица след поставянето останат "дупки".

 

- ако две удължения падат слепени заедно, те обикновено имат 2-3 залепени за тях натурални мигли. Сигурно е, че натуралните мигли се увреждат, и вероятността останалите удължения също да са поставени неправилно е огромна.

 

- разбъркана визия, разбъркани удължения до 2-рата седмица след поставянето им. Това е сигурен знак, че миглите са слепени. По време на активен растеж на натуралните мигли, миглата във фаза на разтеж избутва съседната, и за това миглите изглеждат разбъркани. Появява се сърбеж, а след това се стига до екстракция на натурална мигла, която е била слепена за мигла във фаза на растеж. Знаете, че при механична екстракция на косъма, той пониква отново след около 1 месец, дори и повече. При редовна ектракция на космите те уредяват, а някои от тях не поникват отново (както става с веждите).

 

КАК ДА РАЗБЕРА ДАЛИ УДЪЛЖЕНИЯТА МИ СА ПОСТАВЕНИ ДОБРЕ?

 

- удълженията падат в продължение на 4-6 седмици. Без да се разбърква визията нито ефекта, ако те са били поставени правилно. Всеки косъм завършил фазата си на разтеж, която трае около 35дни пада защото под него излиза новия косъм. Това е основната причина, заради която е необходима поддръжка на всеки 3-4 седмици.

 

- един нов сет с мигли трябва да изглежда максимално добре до 3-та седмица. След това се изисква поддръжка или сваляне на удълженията в салон от специалист.

 

- удълженията падат самостоятелно с един натурален косъм, или без.

 

- усещате удълженията си "като свои".

 

- Миглите ви ще са с 2мм по- дълги през 2-рата седмица, затова е добре да се поставя по-къса дължина при нов сет мигли. 

 

 

 

 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас