Пинсета 50

  • Кат. номер: AB100910
Цена: 49,95 лв.
+ -
Моля, изберете:

- Пинсетата е произведена от висококачествена стомана в Южна Корея.

 

- Изключително подходяща за оформяне на снопчета за обемни мигли от 2-10D.

 

- Не "изпуска" миглите по време на вдигане от лентата на идеално оформеното снопче. Перфектно прилепващи глави за идеален захват.

 

- Късата дръжка осигуряваща лекота- 11,5см. Най-предпочитаната дължина от лаш артисти, заради лекото си тегло и удобство по време на работа. Не изморява ръката- пинсетата трябва да бъде лека и удобна по време на 1-3 часовите процедури.

 

-Пинсетите на Great Look Lash Professional са подбрани измежду много други видове подобни пинсети преди да бъдат пуснати в производство, и да достигнат до крайния потребител. Повече от 1г в тестване на различни фабрики и пинсети по света, допринесоха за крайния резултат.

 

 

 

 

Вземи сега, плати по-късно с New Pay
Как работи NewPay?

Когато плащате с NewPay, всъщност NewPay плаща поръчката Ви вместо Вас. Вие я получавате и разполагате с три начина да я платите към тях:

  • Отложено до 30 дни от момента на изпращане на поръчката без оскъпяване. За покупки на стойност до 400 лв.
  • Плащане на 4 вноски. Заплащате 20% от стойността на поръчката си на момента с карта. Останалата сума се разделя на 3 равни месечни вноски без оскъпяване. За покупки на стойност до 1000 лв.
  • Плащане на 6 вноски. Стойността на поръчката се разпределя в 6 равни месечни вноски с оскъпяване. За покупки на стойност до 2000 лв..
Изберете NewPay като начин на плащане при завършване на поръчката си и следвайте стъпките.